Volle en grote borsten zonder operatie?

 • 100% veilig
 • Natuurlijke manier van borstvergroting
 • Zichtbaar grotere en stevige borsten
 • Natuurlijke gel op basis van kruiden
 • natuurlijke-borstvergroting-boezembooster-gel-de-werkingDe Boezembooster Gel is een uniek product waar jaren aan onderzoek aan vooraf is gegaan. Door de ontdekking van de werking van specifieke kruiden is een gel ontstaan die op een natuurlijke wijze de aanmaak van het onderhuidse weefsel stimuleert.

  Geen operatie nodig voor grote borsten met de Boezembooster Gel

  Onze huid bestaat uit verschillende lagen die worden gevormd door celdeling. Het natuurlijke proces van celdeling verandert naar mate we ouder worden. Hierdoor komen er op termijn minder nieuwe cellen bij terwijl de oude cellen niet allemaal afgevoerd worden. Als gevolg hiervan ontstaat er voor de nieuw aangemaakte cellen te weinig ruimte om optimaal te kunnen functioneren. Het gevolg is dan dat vrouw last krijgen van een boezem die minder stevig oogt en sommige gevallen resulteert dat is ‘slap ogende’ huid. Een operatie bied dan weliswaar een optie, de keerzijde is echter dat een operatie niet altijd het gewenste resultaat oplevert.

  Natuurlijke kruiden in onze Boezembooster Gel

  Mooie-stevige-en-grote-borsten-met-Boezembooster-gel-de-werkingDe Boezembooster Gel maakt een einde aan deze situatie. Door de werking van de kruiden die aan de basis liggen van deze gel wordt het lichaam gestimuleerd op de oude ‘dode’ lichaamscellen op te ruimen. Hierdoor krijgen nieuwe cellen de kans om zich optimaal te ontwikkelen waardoor de borsten van de vrouw niet alleen steviger worden maar ook groter. De werking van de gel is dus in grote mate afhankelijk van de snelheid waarmee het lichaam reageert op de behandeling. In algemene zin is een cup vergroting van 1 tot 1.5 cupmaat realistisch te noemen.

  Natuurlijke toename vrouwelijke borsten met onze Boezembooster Gel

  De Boezembooster Gel zorgt niet voor een toename in de celdeling. Het is dus niet mogelijk om met de gel een ongeremde borstgroei te realiseren. De crème stimuleert een natuurlijke toename van de vrouwelijke borsten. Doordat de gel snel wordt opgenomen in de huid via de poriën is het effect na enkele dagen zichtbaar en merkbaar. De borsten zullen stevig aanvoelen terwijl de oppervlakte huid zachter is door de conditionerende werking van de gel. De aantrekkelijke geur zorgt voor een aangename ervaring bij het aanbrengen. De gel dient volledig in de huid te worden opgenomen, het is dus niet de bedoeling om de overtollige crème af te nemen. Door de crème regelmatig aan te
  brengen, bij voorkeur dagelijks, is het effect snel zichtbaar. Voor een optimaal resultaat adviseren we om de crème gedurende een periode van 30 dagen te gebruiken. Een korte periode zal het effect minimaliseren waardoor u niet optimaal kan profiteren van de Boezem Booster Gel.