Volle en grote borsten zonder operatie?

 • 100% veilig
 • Natuurlijke manier van borstvergroting
 • Zichtbaar grotere en stevige borsten
 • Natuurlijke gel op basis van kruiden
 • Mooie-stevige-en-grote-borsten-met-Boezembooster-gel-de-werking-boezembooster-gelWe zijn trots op de goede en effectieve werking van de De Boezem Booster Gel. De eerste vraag die naar voren komt bij de lancering van een nieuw product is uiteraard of het veilig is. Deze vraag stond ook centraal bij de ontwikkeling van deze creme voor natuurlijke borstvergroting -en versteviging. Het is immers in ons eigen belang om een product te leveren wat 100% veilig is. De Boezem Booster Gel is samengesteld uit uitsluitend in de natuur voorkomende kruiden en planten. Het is de eerste echt biologisch verantwoorde creme die het resultaat levert waar u recht op heeft. Openheid en transparantie zijn daarom ook belangrijk.

  Waar bestaat de Boezembooster Gel uit?

  De Boezem Booster Gel bestaant uit een uitgebalanceerde mix van een aantal bekende en minder bekende kruiden:

  • Sabal (Zegepalm of Zaagpalm)
  • Damiana
  • Blessed Thistle
  • Dandelion Root
  • OatBra

  Sabal (Zegepalm of Zaagpalm)

  Sabal, ook bekend in Nederland als Zegepalm of Zaagpalm, is de botanische naam van een geslacht in de palmenfamilie (Palmae of Arecaceae). Dit geslacht telt zo’n anderhalf dozijn soorten die voorkomen in de Nieuwe Wereld. Zegepalm is een kruid dat zowel de onvruchtbaarheid en impotentie tegen gaat als de spierkracht verhoogt. Het is een eeuwenoud medicinaal kruid in Noord-Amerika bij de Indianen. Sinds de ontdekking van Amerika door de Europeanen is eveneens het geneeskrachtig gebruiksgoed van de lokale inheemse bevolking van de Amerika´s ontdekt. Veel medicijnen hebben hun basis in de plantenwereld. Het gros van de medicijnen is gebaseerd op geneeskrachtige werkingen van planten die ontdekt zijn door inheemse volkeren of vloeit voort uit de traditionele kruidengeneeskunde van weleer

  Damiana

  damiana Boezembooster Gel borstvergrotingTurnera diffusa, bekend als damiana, is een plant die voorkomt in het zuidwesten van Texas in de Verenigde Staten, Centraal-Amerika, Mexico, Zuid-Amerika, en de Caraiben. De plant hoort tot de passiebloemfamilie. De plant heeft kleine aromatische bloemen met een geur die doet denken aan vijgen, en er wordt een effect als afrodisiacum aan toegeschreven. Het heeft een mild ontspannend effect. Het kan worden gerookt of als thee gedronken.

  Blessed Thistle (Benedictus Distel of genezende Distel)

  Gezegende distel komt van oorsprong van eilanden in de Egeïsche Zee, tenminste dat staat in sommige boeken. De plant groeit alom in het Middellandse Zeegebied en India, waar het ook een geneeskruid was. Om zijn medicinale eigenschappen wordt de plant vandaag de dag nog steeds gekweekt in Duitsland, Italië en Spanje. De plant is geïntroduceerd in Noord-Amerika en is daar thans een welig tierig kruid, sommigen zeggen: vervelend onkruid. Het is een plant die maximaal 50 centimeter hoog wordt en waaruit in het midden een gele bloem tevoorschijn komt. Door de Grieken werd de plant als godsgeschenk beschouwd en zij gaven er de naam gezegende distel aan.

  Dandelion Root (Taraxacum of Paardenbloem)

  Dandelion Root Boezembooster Gel BorstvergrotingTaraxacum is een geslacht van planten uit de composietenfamilie (Asteraceae of Compositae). De planten komen voor in Eurazië en Noord- en Zuid-Amerika. De paardenbloem (Taraxacum officinale) en Taraxacum erythrospermum zijn de soorten met het grootste verspreidingsgebied. Het geslacht is ongeveer 30 miljoen jaar geleden in Eurazië ontstaan. De bloemen uit het geslacht worden al sinds de oudheid door mensen gebruikt als voedsel en kruiden. De botanische naam Taraxacum komt uit middeleeuwse Arabische geschriften over geneeskunde. De paardenbloem werd al in de late middeleeuwen in de volksgeneeskunde toegepast. Al vanaf 1485 beschrijven kruidenboeken de paardenbloem en zijn werking. Alle delen van de bloem zijn veilig te gebruiken. Chinezen kennen de plant al sinds de 7e eeuw. In de middeleeuwen noemde men de plant “ dens leonis” ( Latijns) wat “ leeuwentand” betekent, en verwijst naar de bladeren van de plant die op leeuwentanden lijken. Andere bronnen stellen dat de naam afgeleid is van de Griekse woorden “ taraxis” ( oogziekte) en “ akeomal” ( genezen) Dit verwijst naar de toepassing van de paardenbloem bij een oogziekte met de naam taraxis tijdens de middeleeuwen. In het westen gebruikt men de bladeren en de wortel afzonderlijk, in China benut men de gehele plant ( pu gong ying) Met name als diureticum ( een middel dat de afgifte van water door de nieren bevordert, beter bekend als plastabletten) en stimulans voor de lever-en galfunctie. Chinezen zijn van mening dat paardenbloemen hitte ( inwendig vuur) koelt en de eliminatie van toxines bevordert. Zij passen de plant veelvuldig toe bij abcessen, acné, (chronische) huidaandoeningen, en etterende huidaandoeningen. Het verse, witte melksap van de plant wordt zowel in het Oosten als in het Westen als remedie tegen wratten gebruikt. In Europa staan de bladeren bekend als een veilig en effectief diurecticum, de wortel heeft een zeer goede reputatie bij lever en galstoornissen.

  Oat Bran (havermout)

  Havermout is haver, dat het moutproces (mouten) heeft ondergaan, m.a.w. havermout is ontkiemde en daarna gedroogde haverkorrel. Havermout ontstaat op de volgende wijze. De haverkorrel wordt ontdaan van het kroonkaf (buitenste schutblaadjes van de graankorrel), omdat dit kaf de haver voor menselijke consumptie niet eetbaar maakt. De haver wordt daartoe langs een pelsteen gevoerd, die de kroonkafjes van de korrel wrijft. Daarna wordt de haver 48 uur geweekt en vervolgens treedt gedurende 5 dagen ontkieming op. Er ontstaan tijdens dit proces enzymen en worden de moutkorrels groenmout genoemd. Om verdere ontkieming te stoppen, wordt de haver gedroogd bij een temperatuur van 4 graden Celsius en vervolgens geëest. Hierna worden op mechanische wijze de wortelkiemen van de korrels verwijderd. Volgens deskundigen is havermout een gezonde toevoeging aan het dagelijks dieet, omdat het tijdens de spijsvertering bindt met galzout, waardoor dit niet geresorbeerd wordt maar via de ontlasting het lichaam verlaat. Omdat galzouten in het lichaam gemaakt worden uit cholesterol, biedt het regelmatig eten van havermout een natuurlijke manier om de cholesterolspiegel omlaag te
  brengen.